VIP on Tour naar Voorwinden Modemall

VIP on Tour naar Voorwinden Modemall (9 Oktober 2018)

Samen met andere collega’s uit het gehele land zijn we te gast geweest bij Voorwinden Modemall in ‘s-Gravendeel. Het was een prettige tour met een leuke en leerzame programma die georganiseerd is door onze branchevereniging Vereniging van Image Professionals(VIP).

We werden ontvangen door de twee eigenaren die een stel zijn en twee medewerkers van Voorwinden Modemall. Ze vertelden dat het een familie bedrijf is die zich van vader op kind is doorgegeven en heeft een grote ontwikkeling meegemaakt gedurende de jaren en overnames. Met een winkeloppervlak van achthonderd vierkante meter hebben ze het grootste merkaanbod van Nederland. Ze hebben 160 werknemers in dienst die gemotiveerd en fantastisch in serviceverlening zijn. Het echtpaar heeft een mooi concept neergezet en is gedreven in wat ze doen. Je ziet en voelt er hangt een goede sfeer zelfs tot aan de muziek die goed aansluit bij de beleving, alles klopt bij Voorwinden!

Ze vertelden ons dat ze rond de driehonderd merken in huis hebben en ik kan je vertellen dat we dat hebben gemerkt tijdens onze opdracht. Het was een doolhof maar een erg prettige met prachtige collecties op de routes, op diverse afdelingen modecafés voor geurige espresso met iets lekkers erbij of een lichte lunch.

Na een uur mochten we aan de slag met de opdracht “zoek een outfit voor jezelf en wees nu de klant “. Daar gingen we blij dat we door de zaak vrij konden “shoppen en zonder budget”. Alle collega stilisten waren we in een uur geslaagd om een outfit samen te stellen en deze in kleine groepjes aan elkaar te showen en elkaar te bevragen. In de opdracht mochten we niet op stijl of kleur beoordelen maar eerder als klant zien en zijn en ervaren wat voor emotie de kleding bij je oproept, wat het met je doet, waarom je die outfit hebt gekozen en wanneer zou je het dragen en bij wie etc. Was erg leuk en inspirerend je leert zoveel meer van elkaar.

Nu ga ik jullie mijn outfit vertellen(geen foto, helaas!) Mijn outfit was een lange jurk Elea van IRO(€ 409,95) zwart met een kleine print in diverse kleurtjes en in ragfijne stof. Een licht beigeroze mohair vest Drena van Drykorn(€ 179,95). Met daaroverheen een lange camel kleurige mantel van Max Mara(€ 695,-). Daaronder twee paar schoenen gekozen, een lichtbeige met zwart laarsje in slangenprint (op het moment zijn dierenprints fashionable) en een paars glitter blokhak schoen met trasstenen op de neus.

Nu mijn eigen verhaal van passen en vertellen wat voor emotie ik erbij voelde. Ik vind lagen dragen heerlijk(winter vind ik daarom zo fijn:) omdat ik zelf innerlijke lagen heb en je mij als een ui kan pellen om tot mijn kern te komen. Ik had drie zichtbare lagen aan…..

  • Mijn kern is als het ware de vrouwelijke jurk: zacht, meelevend, openhartig, attent en bescheiden, fijne zachte materialen(aanraken is belangrijk)
  • De warme vest geeft me een behaaglijk gevoel waardoor ik me praktisch , vaardig voel en dingen doe zonder aan de mooie jurk of gevoel te denken, geeft me bescherming.
  • De Camel kleurige jas was mijn huis daar voelde ik me heel zelfverzekerd en professioneel in. Ik voelde me hierin bekwaam, luchtig en vrolijk. Het gaf me een andere lichaamshouding ik ging heel anders staan nl, rechtop!
  • De laarzen gaven me iets excentrieks en durf bijv. niet de gangbare paden nemen.
  • De schoenen waren fijn maar met een blokhak het voelde door de kleur en materialen feestelijk, vrolijk, vrouwelijk en uitgesproken. ik kon wel aarden met deze schoenen, de hoge hakken gaf me vertrouwen op mijn gevoel want stonden stevig.
  • Ik zou deze outfit op elk moment van de dag en in context, in een grote groep met mensen kunnen dragen want het uiteindelijke plaatje achteraf klopte helemaal voor mij.

Al met al was een zeer geslaagde dag ! Ik raad je aanraden om er heen te gaan maar neem de tijd want het is echt een uitje. Check de site https://www.voorwinden.nl

Mocht je hulp willen tijdens het shoppen hoef je me alleen te bellen of te mailen..

Kleurrijke groet,

Ayla

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.