Even voorstellen

Ik ben Ayla Zengin-Smit en woon in Den Haag. Met veel werkervaring in diverse sectoren, psychologie als achtergrond, liefhebber van fashion en fascinatie voor mensen, is het werken met en coachen van mensen mijn passie gebleken.
Vooral mijn grote affiniteit voor mode, het gevoel voor kleur- en stijl en de drive om mensen te inspireren hebben ertoe geleid dat ik verscheidene opleidingen in deze richting, in de modesteden Antwerpen en Hasselt heb afgerond.

Zodoende kan ik met enige trots zeggen is Your Signature geboren.
Met de kennis en de werkervaringen vanuit België ben ik terug in Nederland verder aan de slag gegaan en heb ik ondertussen een training tot Personal Power Plus Expert gevolgd. Als expert van Triple-P ben ik bevoegd om een totale Imago Coaching te kunnen geven. De kleurrijke persoonlijkheidsinstrument Personal Power Plus is de blauwdruk voor succes en een waardevol leven, het laat zien wie je bent, wat je kunt en waar je voor staat. En hoe je jouw kwaliteiten, talenten, diepste drijfveren en verlangens voor jezelf en anderen duidelijk zichtbaar maakt.
Voor mij betekent Imago de optelsom van de binnenkant, de buitenkant en de overkant dat zich vertaald naar; wie ben je met al je bijzondere kwaliteiten, hoe laat je dat zien en wat communiceer je daarmee met de mensen om je heen?

Mijn motto is “leef vanuit wat jouw gelukkig maakt” want dan is de kans groter dat je succes aantrekt!