Hoe werkt Your Signature

Kleuranalyse; Het doel is om uit te zoeken welke type u bent een Koel of Warmtype. Dat doen we met het opleggen van warme en koele doeken die een scala aan kleuren bevatten. We zoeken naar de kleuren en kleurtonen die u een fris, jeugdige en zelfverzekerde uitstraling geven kortom het mooist bij u staan. Als het duidelijk is welk type u bent (Warm of Koel) dan zoeken we naar wat uw basic, accent en primaire kleuren zijn. Vanaf dat moment kunt u al uw outfits met elkaar combineren en met shoppen zult u nooit meer miskopen hebben. Door de juiste kleuren aan het gelaat te dragen zult u er stralend uitzien!

Kleuranalyse, Stijl, Imago advies; Na eerst een kleuranalyse gedaan te hebben doen we voor het onderdeel Stijl een figuuranalyse. We willen weten welk figuur type V, H, O, A, X, 8, u heeft. Om een “Total Look” te creëren kijken we naar de dikte van polsen, enkels en naar het gezichtsvorm. Denk hierbij aan kapsel, haarkleur, brillen, welke stoffen/patronen, uitsnijding/snit van kleding en accessoires u het best passen en hoe aan te meten. Alles draait om verhouding, balans en proportie!

Garderobeplanning; Na een Kleur & Stijl analyse kan het zijn dat u uw kledingkast onder handen wilt nemen. Uiteraard kunnen wij u hierbij helpen. YS haalt alle “verkeerde” kleuren en van kleur verschoten of versleten kleding eruit. Verder word naar de snit en de stijl van de bestaande outfits in uw garderobe gekeken. Soms moet u doorpassen als het om een outfit gaat waar we beiden niet uitkomen, het kan zijn dat u er aan gehecht bent of een fijne herinnering aan hebt. De uiteindelijke beslissing is aan u wat u ermee gaat doen. Met de garderobecheck willen we het u makkelijk maken en we leren u graag om met uw Kleur & Stijl de mooiste combinaties te maken. Geen gestress meer u ziet er elke dag weer stralend uit!

Personal shopping; Na het bovenstaande gedaan te hebben  komt altijd plek vrij in uw garderobe en u wilt het vast aanvullen met bijpassende kleding maar weet niet precies hoe. In dit geval kunt u samen met Your Signature gaan winkelen. We zoeken van te voren de winkels uit waar u graag winkelt of u laat de winkel keus aan YS over. Houdt u niet van shoppen of heeft u geen tijd dan geeft u ons opdracht om dit adequaat voor u te organiseren.

Zakelijke personal shopping; Hiervoor maken we allereerst een vrijblijvend afspraak voor een intakegesprek. Deze is voor kennismaking, voor uw wensen, uw verwachtingen, afspraken en om onze werkwijze toe te lichten. Na de intakegesprek kunt u via email een offerte van ons verwachten. Bij akkoord kunnen we snel voor u aan de slag.

Workshops voor particulieren; Als u minimaal met vier personen en maximaal 8 personen bent dan kan Your Signature voor u een workshop organiseren. Onze workshops zijn interactief, met een iets lekkers erbij en altijd met een vrolijke noot! Alle details voor de locatie, tijd en doel kunt u via e-mail of telefonisch doorgeven. Alle deelnemers krijgen na afloop de map mee waaruit we hebben gewerkt om thuis direct aan de slag te gaan maar als u meer verdieping van uw persoonlijke kleurenpalet wenst kunt u met Your Signature afzonderlijk een afspraak maken.

Workshops voor bedrijven; Your Signature organiseert interactieve Powerdag Programma voor uw teambuildingsessies. Hiervoor gebruiken we het Personal Power Plus instrument. Dit is een kleurrijke persoonlijkheidsinstrument die laat zien wie je bent, wat je kunt, en waar je voor staat. Wat kunt u verwachten; inzicht in ieders talenten en drijfveren, inzicht in hoe je je kracht zichtbaar kunt maken, waardering en respect voor elkaar en versterken van het team imago, inzicht in communicatie stijlen en wat de mensen motiveert, effectievere communicatie en betere samenwerking, inzicht in ontwikkelingsmogelijkheden en energie verhogen. Na afloop krijgt elk deelnemer zijn of haar Personal Powertype Rapport met materialen mee om in de praktijk aan de slag te gaan. De workshop kunnen we inhouse of op een ander gewenste locatie verzorgen.

Korte uitleg Personal Power Plus; Triple P geeft je een blauwdruk voor succes en een waardevol leven. Dit is een kleurrijke persoonlijkheidstestinstrument die laat zien wie je bent, wat je kunt en waar je voor staat. En hoe je jouw kwaliteiten, talenten, diepste drijfveren en verlangens voor jezelf en anderen duidelijk zichtbaar maakt. Zodat je moeiteloos je talenten kan inzetten voor wat jij hier te doen hebt, op een manier waarop jij volledig tot je recht komt en je keuzes kunt maken zonder twijfel of angst. Het programma Persoonlijke Powertype is een twee uur durende sessie met een extra afspraak via skype of facetime voor een evaluatie. U krijgt hierbij een uitgebreid Powertype Rapport en materialen om direct mee aan de slag te gaan. Maar mocht u meer verandering en verdieping willen kunnen we een coaching traject in gang zetten. De coaching is per onderdeel (PPP) gefaseerd en is in aantal sessies van één tot twee maanden begeleiding zijn dit word afgestemd naar wat de behoeft is op dat moment. Uiteraard horen hier de uitgebreide rapporten en materialen bij. Mocht u voor de korte programma of de coaching programma interesse hebben dan kunt u mij vrijblijvend mailen voor een gratis intakegesprek.