Personal Power Plus

 

 

 

Voor wie

PPP is waardevol voor iedereen die voor een belangrijk verander moment in het leven staat. Zoals een keuze voor studie of werk, start van een nieuwe baan of onderneming, herstel van burnout, het vinden van een partner, je team beter laten samenwerken, het samenstellen van een effectieve garderobe of concrete invulling geven aan meer zingeving.

Wat is het

PPP is de eerste persoonlijkheidstest die imago verbindt met persoonlijkheid en zo laat zien wie je bent. PPP is een online persoonlijkheidsinstrument dat gedetailleerd inzicht geeft in jouw grootste kracht, unieke kwaliteiten en diepste drijfveren. PPP geeft je praktisch en gedilateerd imago-advies hoe je jouw beste versie van jezelf krachtig zichtbaar kunt maken.

Het resultaat

Het uitgangspunt van PPP is dat er zoveel meer mogelijk is als jij je kracht waardeert, leeft en uitstraalt. PPP brengt inzicht, waardering, rust, duidelijkheid, zelfvertrouwen en optimistische toekomst-en ontwikkelingsmogelijkheden. PPP laat je vol vertrouwen de juiste keuzes maken voor succes en een waardevol leven. PPP laat teams respect krijgen voor elkaars kwaliteiten.

Hoe werkt het

1 De Powerexpert stemt met de klant het doel en de aanpak af

2 De klant ontvangteen online Powertest met code. Deze duurt ongeveer 30 minuten.

3 De Powerexpert maakt de resultaten inzichtelijk in gesprekken of training

4 De klant brengt de Blauwdruk in praktijk